MIKÄ JA MILLOIN?

24-7 kutsuu kristittyjä yhdessä yli seurakuntarajojen rukoilemaan Hämeenlinnan alueen, maamme ja muiden tärkeiden asioiden puolesta. Muodostamme katkeamattoman rukousketjun viikon ajaksi 2.-9.4.2017. Tarkoituksena on lähentää suhdetta Jumalaan ja toisiimme rukouksen kautta sekä esirukoilla ihmisten, asioiden ja Jumalan tahdon mukaisten muutosten puolesta.

 

 

MISSÄ JA MITEN?

Rukouspaikka on Hätilässä, Linkkikeskuksessa (Maskun yläpuolella), Liikekatu 2. Uskomme, että yhteisellä rukouspaikalla on oma merkityksensä. Tila on viikon ajan vain rukouskäytössä. Rukoustapa on vapaa, pääasia, että se tuntuu omalta. Voit tulla varaamallesi ajalle yksin, kaksin tai ryhmänä. Varaa rukousaikaa vähintään tunti, halutessasi voit varata rukoukseen pitemmänkin ajan, vaikka koko yön. Rukouspaikka on sisustettu rukousta varten. Voit mm. kirjoittaa rukouksia, piirtää niitä, soittaa ylistys- yms. rukousmusiikkia tai vain istua ja rukoilla. Siellä on myös karttoja ja rukouskirjoja yms. rukouksen tueksi.

 

 

KETKÄ?

Rukoustempausta on järjestämässä Hämeenlinnan eri seurakuntien jäseniä ja se on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat rukoilla.

 

 

MITEN MUKAAN?

Varaa itsellesi aika 20.3.2017 lähtien puh. numerosta 050-5414507 klo 18-21 välisenä aikana. Numerosta saat myös lisätietoja.

 

Tule mukaan rukousketjuun!

 

Takaisin ylös